BEWAARADVIES

BEWAARADVIES

- Cupcakes: tot maximaal 4 dagen (in de originele doos bewaren, voor extra luchtdichtheid verpak de doos in folie)
- Cakes: tot maximaal 4 dagen, Cheesecake & Appeltaart tot maximaal 2 dagen  (in de originele doos bewaren, voor extra luchtdichtheid verpak de doos in folie)
- Cookies: onze cookies derven niet, ze worden alleen droger. Je kunt ze gemakkelijk 10 tot 14 dagen goed houden. Wil je ze later eten? Vries ze dan in! Je kunt ze ook opwarmen in de magnetron voor 10 seconden of voor 5 minuten in de oven, dan zijn ze weer als nieuw!
- Shortbread: tot maximaal 7 dagen (in luchtdichte zak of doos). Shortbread kan ook erg goed ingevroren worden bewaard! Haal het dan 2 uur voor consumptie uit de vriezer.
- Banana Bread: tot maximaal 4 dagen (in luchtdichte zak of doos) of snijd het in plakken en bewaar het 2 maanden in de vriezer (verpakt in folie, dan in een plastic bakje)
- Scones: consumeren op dag van aankoop (het is mogelijk de scones een dag na aankoop te consumeren, warm ze dan voor 3 minuten op in de oven van 175 graden)
- Soda Bread: consumeren op dag van aankoop (het is mogelijk het soda bread een dag na aankoop te consumeren, bewaar deze dan in een schone theedoek en warm het voor consumptie op voor 5 minuten in de oven van 175 graden)

Ondanks dat de producten langer goed blijven raden wij wel aan om de lekkernij op de dag van aanschaf te consumeren op kamertemperatuur, dan zijn ze het lekkerst!

Heb je de cupcakes of cakes toch in de koelkast bewaard omdat het erg warm is? Haal deze er dan op tijd uit om ze op kamertemperatuur te kunnen consumeren. Voor cupcakes is dit 45 minuten van tevoren en voor de cakes is dit 1 à 2 uur van tevoren.