BLUEBERRY CINNAMON ROLLS

Dit recept is gemaakt met de basis van onze scones bakmix! Deze bakmixen zijn door heel Nederland verkrijgbaar in de Albert Heijn en online. Ben jij weg van onze Cinnamon Rolls of Raspberry Rolls in de Wijnstraat? Dan moet je dit recept zeker proberen!


Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina!


Heb jij de rolls gemaakt? We zijn benieuwd wat je er van vond!

Ingrediënten Rolls

1 pak Coffeelicious Scone Mix

4 eetlepels suiker

150 gram blauwe bessen

1 eetlepel kaneel

150 gram roomkaas


Ingrediënten Topping

100 gram roomkaas

30 gram zachte boter

1/2 theelepel vanille

180 gram poedersuiker

60 milliliter melk


Heteluchtoven

22 minuten op 200 °C

Bereiding

Meng alle ingrediënten (behalve de sconemix) goed door elkaar voor de blueberry mix. Bewaar de bessen voor laatst, anders gaan ze kapot.


Bereid de sconesmix zoals aangegeven op het pak. Maak van het mengsel een vierkant van ongeveer 25 centimeter. Smeer hier voorzichtig de blueberry mix overheen en rol het tot een lange rol. Snij er stukken van (ongeveer 3 cm) en plaats deze in een lage ovenschaal. Ze mogen elkaar aanraken. Bak ze af in de oven. Klop voor de topping alles goed door elkaar. Laat de rolls ongeveer 5 minuten afkoelen wanneer ze uit de oven komen, zorg dat ze niet helemaal afgekoeld zijn wanneer je de topping er overheen smeert. Zo kan de topping nog lekker smelten!


Tip!

Vervang de bosbessen met aardbeien of frambozen.


Uitgeschreven recept