BRUNCHBij Coffeelicious bestel je met een druk op de knop een heerlijke brunchbox om op te halen of om te laten bezorgen. Een brunchbox is perfect als ontbijt of als lunch. Niet voor niks zegt men breakfast & lunch is brunch! Vanaf 12.00uur is het echt brunch tijd.

Brunchhapjes bestellen en bezorgen
Voor elke gelegenheid maakt Coffeelicious de lekkerste brunch hapjes. Bij coffeelicious hanteren wij een vast brunch menu voor de standaard brunch box. Denk aan bananabread, scones met jam and clotted cream, kaas van Gert Jan de Kaasboer, luxe roomboter, croissantjes, aardbeien jam een Coffeelicious koek en vers geperste sinaasappelsap.

Maar voor elke brunch gelegenheid hebben wij iets bijzonders.

Zo hebben wij altijd een speciale vaderdag brunchbox, moederdag brunchbox, paas brunchbox en zelfs een ‘graduation brunchbox’.

Je kunt de standaard brunch box uitbreiden met nog meer heerlijke brunch hapjes zoals de cinnamonrolls of cupcakes. Uiteraard kun je ook losse brunch hapjes bestellen zoal soda bread, granola of wat dacht je van heerlijke verse koffiebonen? Mis jij brunch hapjes in onze brunch box dan staan wij altijd open voor jouw brunch ideeën en mag je deze mailen naar bakery@coffeelicious.nl

Bij Coffeelicious heeft Chef Joan zelf altijd brunch ideeën in overvloed. In haar blog zal ze binnenkort meer brunch recepten voor de lekkerste brunch gerechten met jullie delen. Zo kun je thuis ook de lekkerste brunch hapjes zelf bereiden voor wanneer je geen brunch wil bestellen.

Brunchbox aan huis geleverd of afhalen
Online kies je of je de brunch box aan huis geleverd wenst. Wij pakken de brunch box in als een cadeau! Strik om de brunch box heen en het brunch feest kan beginnen. Uiteraard kun je de brunch box ook afhalen bij de bakery!

De brunchbox is makkelijk om mee te nemen voor een weekendje weg, in te zetten voor tijdens de picknick of om cadeau te geven aan iemand dierbaar. Wij kunnen ervoor zorgen dat de brunchbox aan huis geleverd wordt. Uiteraard kun je er een persoonlijk kaartje aan toevoegen zodat de felicitatie goed wordt overgebracht.

Een brunchbox bestellen of laten bezorgen door Coffeelicious kan heel gemakkelijk door hier te klikken.

De prijzen voor de brunch box houden wij bewust betaalbaar zodat onze prachtige brunch voor bijna ieder portemonnee toegankelijk blijft.