CAKES

Bij Coffeelicious worden de cakes altijd met de hand gemaakt. De cakes kun je bestellen voor elk gewenst moment. Met onze Coffeelicious cakes maak je elk moment bijzonder. We maken geen drip cakes, geen thema taarten maar we maken alleen de recepten van Chef Joan. Dat zijn heerlijke Engelse, Ierse cakes die met liefde zijn gemaakt. Wil je onze cakes bestellen dan kun je ze online bestellen om en dan komen wij de cakes bezorgen met de Cookiemobiel of je kunt de cakes afhalen bij onze bakery in Dordrecht.

Wij vinden de cakes heel smaakvol en de meeste cakes zijn te verkrijgen in 2 formaten, een 1-laags cake en een 2-laags cake. Zo kan iedereen precies de maat bestellen die voor de gelegenheid het beste is. Zo heb je altijd voor ieder wat wils.

Cake bestellen
Een cake bestellen kan online via onze webshop. Ook bieden wij online verschillende soorten cake toppers aan. De meest populaire cake is onze red velvet cake, maar ook de carrot cake, de vegan chocolate cake, de Oreo Chocolate fudge cake en de white chocolate and raspberry cake zitten standaard in ons assortiment en worden veel besteld.

Cakes kopen en laten bezorgen of afhalen
Wil jij losse cake punten kopen dan kun je terecht in onze breakfast-and lunchroom aan de Wijnstraat of bij onze vestiging in Museum Huis van Gijn. De hele cakes kunnen alleen besteld worden in onze online shop en kunnen dan bij onze bakery of bij 1 van de supermarkten worden afgehaald. Ook leuk om een cake cadeau te geven! Wij zijn geen cakewinkel / taartwinkel maar het is wel een groot onderdeel van ons assortiment.

Cakes kun je online bestellen om thuis te laten bezorgen of om te laten bezorgen bij een vriend/vriendin/collega als cadeau.

Cake recept
Wij zullen in onze blogs cake recepten met jullie delen. Verschillende soorten cakes zullen aan bod komen. Maar ook welke cake vorm je het beste kunt gebruiken.