CAKESBij Coffeelicious worden de cakes altijd met de hand gemaakt. De cakes kun je bestellen voor elk gewenst moment. Met onze Coffeelicious cakes maak je elk moment bijzonder. We maken geen drip cakes, geen thema taarten maar we maken alleen de recepten van Chef Joan. Dat zijn heerlijke Engelse, Ierse cakes die met liefde zijn gemaakt. Wil je onze cakes bestellen dan kun je ze online bestellen om en dan komen wij de cakes bezorgen met de Cookiemobiel of je kunt de cakes afhalen bij onze bakery in Dordrecht.

Wij vinden de cakes heel smaakvol en de meeste cakes zijn te verkrijgen in 2 formaten, een 1-laags cake en een 2-laags cake. Zo kan iedereen precies de maat bestellen die voor de gelegenheid het beste is. Zo heb je altijd voor ieder wat wils.

Cake bestellen
Een cake bestellen kan online via onze webshop. Ook bieden wij online verschillende soorten cake toppers aan. De meest populaire cake is onze red velvet cake, maar ook de carrot cake, de vegan chocolate cake, de Oreo Chocolate fudge cake en de white chocolate and raspberry cake zitten standaard in ons assortiment en worden veel besteld.

Cakes kopen en laten bezorgen of afhalen
Wil jij losse cake punten kopen dan kun je terecht in onze breakfast-and lunchroom aan de Wijnstraat of bij onze vestiging in Museum Huis van Gijn. De hele cakes kunnen alleen besteld worden in onze online shop en kunnen dan bij onze bakery of bij 1 van de supermarkten worden afgehaald. Ook leuk om een cake cadeau te geven! Wij zijn geen cakewinkel / taartwinkel maar het is wel een groot onderdeel van ons assortiment.

Cakes kun je online bestellen om thuis te laten bezorgen of om te laten bezorgen bij een vriend/vriendin/collega als cadeau.

Cake recept
Wij zullen in onze blogs cake recepten met jullie delen. Verschillende soorten cakes zullen aan bod komen. Maar ook welke cake vorm je het beste kunt gebruiken.


Cake bewaren

Een cake bewaar je het beste buiten de koelkast, op kamertemperatuur, want als je hem in de koelkast bewaart drogen cakes uit en wordt de topping te stevig. Verpak de cake bijvoorbeeld in aluminiumfolie of onder een taart stolp en en laat hem op het aanrecht staan of zet hem in een keukenkastje. Dan kun je tot 4 dagen na de productiedatum van onze cakes genieten. Een uitzondering is de cheese cake, deze kun je het beste in de koelkast bewaren en voor maximaal 3 dagen.


Cake invriezen

Onze cake invriezen kan zeker, maar het liefst wel in zijn geheel. Zodra de cake is aangesneden en je gaat deze invriezen dan kan de cake uitdrogen. Als je al besluit om de cake in te vriezen, dan kun je daar het beste een taart bewaardoos voor gebruiken en anders kun je de cake ook voorzichtig in folie verpakken en daarna nog eens in een plastic zak. Zo kan er geen lucht of vocht bij komen. Dan kun je de cake tot maximaal 3 maanden in de vriezer bewaren.

Is de cake na een paar dagen buiten de koelkast of door niet goed afdekken in de vriezer toch iets te droog geworden, gooi de cake dan zeker niet weg, maar gebruik deze bijvoorbeeld in een dessert, zoals een trifle met cake of een tiramisu. Zo krijgen onze cakes nog een tweede leven.