AFHALEN & BEZORGEN

Bestellingen voor de volgende dag kunnen per mail of via de online shop worden geplaatst tot uiterlijk 12.00 uur de dag van tevoren. Wil je na die tijd alsnog voor de volgende dag iets bestellen, dan kan dit alleen telefonisch via onze shop aan de Wijnstraat te Dordrecht: 078 - 850 1554 (dagelijks te bereiken van 08.30 tot 16.30 uur)

Kies je voor afhalen? Dan kun je een tijd selecteren tussen 9:00 en 11:00 uur zodat wij weten wanneer we je ongeveer kunnen verwachten.

In Dordrecht kun je dagelijks afhalen.
Wil je een hele taart afhalen bij een van onze locaties? Bestel dan een dag van te voren tot 12.00uur via de webshop.

Bij de supermarkten kunnen geen bestellingen meer worden afgehaald, maar nog wel producten ter plaatse worden gekocht. 

LOKALE BEZORGING
Op zaterdag en zondag bezorgen wij bestellingen boven de 15 euro voor 4,95 in de Drechtsteden (met uitzondering van Sliedrecht). Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan is de bezorging gratis! Doordeweeks bezorgen we alleen nog bestellingen van 100 euro of meer, op aanvraag, in Dordrecht en Zwijndrecht. Buiten de Drechtsteden wordt niet bezorgd, maar voor grote orders (vanaf 150,-) maken we indien mogelijk op bepaalde dagen graag een uitzondering (buiten Drechtsteden worden hier wel bezorgkosten voor berekend, prijs varieert per locatie en is op aanvraag). Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar bestellen@coffeelicious.nl.

Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Op Tweede Kerstdag zijn we geopend voor afhalen, deze dag bezorgen we niet.

NATIONALE VERZENDING
Wij verzenden een aantal van onze producten nationaal, zoals de cookies en shortbreads. Kies tijdens het bestellen een VERZENDDATUM, de bezorgdatum met DPD kunnen wij namelijk nooit garanderen. Je kunt jouw bestelling op maandag en donderdag laten verzenden. Als je voor 12.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling de eerstvolgende maandag of donderdag gereed gemaakt voor verzending. DPD bezorgt meestal de dag daarna. Maar let op! Door de huidige drukte bij DPD kan het verzenden momenteel een stuk langer duren. Dit ligt buiten onze macht.
 
LAST MINUTE CAKE
Een last minute cake is doorgaans geen uitdaging voor ons. Neem contact op door te mailen naar bestellen@coffeelicious.nl. Wij reageren snel en zullen de mogelijkheden met je bespreken.