CUPCAKESCupcakes zijn de perfecte formaat “mini taartjes” om te bestellen voor elke gelegenheid. De cupcakes zien er altijd feestelijk uit. Wij vinden de cupcakes vooral heel smaakvol, een mooie formaat om uit te delen en je kunt makkelijke verschillende smaken cupcakes bestellen. Zo heb je altijd voor ieder wat wils.

Cupcakes komen oorspronkelijk uit Amerika. Niemand weet echt wie de uitvinder van de cupcake is want de cupcake dateert uit de 18e eeuw! Vermoedelijk zijn cupcakes een alternatief op de grote cakes omdat men zonder vork de cupcake makkelijk kan opeten. Ook scheelt het veel oventijd en is het dus economischer om cupcakes te bakken t.o.v. een taart. A cup is een maat en vermoedelijk werden taarten zoals poundcake vroeger ook vernoemd naar maten. Dat zou er dus ook mee te maken kunnen hebben.

Cupcake box bestellen
Een cupcake bestellen kan online via onze webshop. Ook bieden wij online verschillende soorten cupcake pakketten aan. Dan zitten er ook koeken en shortbreads bij. Uiteraard kun je ook een losse cupcake box bestellen. Bij ons is Chef Joan natuurlijk de bedenker en de cupcake maker. Maar voor decoratie laat zij zich graag inspireren door haar collega bakkers die ook allerlei creatieve ideeën hebben voor de cupcakes. De meest populaire cupcake recepten zijn toch echt de cupcake oreo en de cupcake red velvet. Ook vind je vegan cupcakes in het assortiment, net als glutenvrije cupcakes.

Cupcakes kopen en laten bezorgen of afhalen
Wil jij een losse cupcake kopen dan kun je ook terecht in onze breakfast-and lunchroom aan de Wijnstraat. Uiteraard kun je hier ook mooie dozen met cupcakes kopen. Ook leuk om een cupcake box cadeau te geven! Wij zijn geen cupcakewinkel maar je zou het bijna denken aangezien we altijd 4 tot 5 soorten cupcakes op de toonbank hebben. De cupcake versieren wij zo mooi mogelijk en in de toekomst willen we onze gasten de mogelijkheid bieden om hun eigen cupcake te versieren.

Cupcakes kun je online bestellen om thuis te laten bezorgen of om te laten bezorgen bij een vriend/vriendin/collega als cadeau.

Tot voor kort kon je de cupcakes kopen in de Coffeelicious display bij enkele Jumbo supermarkten. Helaas beschadigde de cupcake boxen te snel waardoor ze nu alleen nog online kunt bestellen of je kunt de cupcakes kopen in onze breakfast- and lunchroom!

Cupcake recept
Wij zullen in onze blogs cupcake recepten met jullie delen. Verschillende soorten cupcake topping en cupcake versieren zullen aan bod komen. Maar ook welke cupcake vorm je het beste kunt gebruiken en tips voor het kopen van de beste cupcake doosjes!