HIGH TEAEen high tea bestellen bij Coffeelicious in Dordrecht kan heel gemakkelijk online in onze webshop. Vervolgens kun je de high tea afhalen bij Coffeelicious aan de Prinsenstraat. Dat kan 7 dagen per week. Liever de high tea thuisbezorgd? Wij bereiden de high tea hapjes met alle liefde en zorgen dat de high tea wordt thuisbezorgd met de Cookiemobiel.

High tea hapjes
High-tea is in mijn cultuur een dagelijkse traditie waar ik mee ben opgegroeid. Rond vier uur geniet je thuis van een high tea. Dit eet je rond 16.00uur om de honger te stillen. De high-tea bestel je niet buiten de deur zoals men dat tegenwoordig doet. De high tea hapjes maakten we altijd zelf. De lekkernijen bestond uit; high tea sandwiches, scones met jam and clotted cream en overheerlijke zoetigheden zoals cupcakes en shortbreads.

High tea sandwiches
Het is opvallend dat sommigen in Nederland denken dat bonbons, een soepje of sauzijenbroodje behoren tot de hapjes van een high tea maar dat klopt niet. De high tea hapjes waren zeer traditioneel. Denk bijvoorbeeld aan de meest bekende high tea sandwich met zeer dungesneden komkommer op een luchtige sandwich met roomboter. De high tea hapjes gingen gepaard met Ceylon thee.

Door de jaren heen werd de high tea steeds belangrijker. Men ging de high tea steeds meer zien als een “social event” dan als een middel om de honger te stillen. Dat is nu eigenlijk niet anders. In de middag geniet je van heerlijke high tea hapjes met een vriend(in) en klets je onder het genot van de high tea hapjes heerlijk bij!

Vegan High tea
Tegenwoordig is het de trend om ook een vegan high tea aan te bieden. Een vegan high tea is geen grote uitdaging voor de bakker die het zelf bakt. Vandaar vind je ook deze variant in ons assortiment.

High tea box afhalen of thuis laten bezorgen
De vegan high tea scones kun je uiteraard ook bestellen zodat Coffeelicious het bezorgt. Ook kun je de high tea afhalen in onze bakery. Of je een high tea aan huis hebt of op locatie; beide opties zijn reuze gezellig. Zelf vind ik het een groot voordeel om te genieten van een high tea aan huis omdat ik dan zeker weet dat ik alle tijd van de wereld heb om te genieten van je (vegan) high tea.

Heb jij dus zin om thuis te highteaën dan bestel je de heerlijke high tea box gewoon online. Klik hier. Voor een last minute high tea kun je altijd bellen naar de Wijnstraat locatie. Maar anders kun je de high tea tot 12.00uur de dag ervoor online bestellen.