COFFEELICIOUS WIJNSTRAAT

Wijnstraat 182

Dordrecht


Dagelijks open van 8.30-16.30uur

Bel ons: 078 8501554

Klik hier en neem alvast een kijkje binnen!


Klik hier voor de menukaart

Coffeelicious is een familiebedrijf est. ‘12. Waarbij moeders alle recepten bedenkt (Chef Joan), haar dochter Fiona verantwoordelijk is voor de dagelijks leiding, zoon Wesley zich bezig houdt met sales en strategie en haar schoonzoon Marc zich bezig houdt met de administratie.


In acht jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste breakfast & lunchrooms van Nederland met mooie koffieprijzen in ons bezit en de lekkerste taarten op de toonbank.


Door het coronapandemie hebben wij helaas afscheid genomen van de vestiging Rotterdam en heeft het ons veel energie gekost om de andere zaken levensvatbaar te houden. Echter zijn er veel kansen geweest waar wij meteen handig op hebben ingespeeld.


Eigenlijk word je als ondernemersfamilie op de proef gesteld en uit je tunnelvisie gehaald. Waar onze focus eerst lag op onze breakfast & lunchrooms in Rotterdam, Den Haag, Breda en Dordrecht is onze missie verschoven naar: ‘maak ieder moment speciaal met Coffeelicious’.


De passie voor bakken is alleen maar meer aangewakkerd en geprofessionaliseerd. Door de vele bedrijfsaanvragen en online bestellingen hebben wij nog nooit zoveel gebakken in zo’n korte tijd. De timing om in 2019 een Coffeelicious Bakery te openen had niet beter kunnen zijn. Alle heerlijke producten worden hier homemade gemaakt en dankzij de jaren lange ervaring van Chef Joan is de kwaliteit uitmuntend.


Wij vinden het belangrijk om jullie momenten bijzonder te maken. Of dit moment nou een verjaardag is, een bezoekje aan een vriendin of een eerste werkdag. Bij iedere gelegenheid is Coffeelicious er graag voor jou!


Wij werken bij de Wijnstraat niet met reserveringen vooraf, maar je kunt ter plaatse een tafeltje kiezen/reserveren. We hebben veel ruimte dankzij ons grote terras!