FAQ

VRAGEN OVER RESERVEREN

Kan ik een tafel reserveren?
Wij werken voor de Wijnstraat en bij Huis van Gijn niet met reserveringen vooraf, maar je kunt ter plaatse een tafeltje kiezen/reserveren. We hebben veel ruimte dankzij ons grote terras op beide locaties!

Met ingang van 13 juli is de high-tea wel op locatie te reserveren bij Huis van Gijn: check hiervoor de online shop.

Kan ik reserveren voor een groep?
Ook voor groepen kunnen wij geen reserveringen aannemen. We hebben zowel bij de Wijnstraat als Huis van Gijn een groot terras en ontvangen jullie daar graag. Bij de Wijnstraat binnen is helaas geen plaats voor groepen.


VRAGEN OVER BESTELLEN

Kan ik een taart bestellen?
Dit kan zeker! Onder het kopje 'Cakes' in het menu vind je al onze cakes. Bestel een cake uiterlijk 24 uur van te voren om in Dordrecht op te halen.

Kan ik nog iets uit de online shop bestellen voor vandaag?
Helaas niet, als je vandaag iets bestelt (voor 15.00 uur 's middags) kun je het morgen afhalen of laten bezorgen. Wel is onze vestiging in Dordrecht open voor take away.

Kan ik iets bestellen voor morgen?
Bestellingen voor Dordrecht/Drechtsteden voor de volgende dag kunnen via de online shop worden geplaatst tot uiterlijk 15.00 uur de dag van tevoren. Wil je alsnog voor morgen iets bestellen, dan kun je alleen op de dag zelf vanaf 09.00 uur 's morgens telefonisch contact opnemen met onze shop aan de Wijnstraat: 078 - 850 1554 (dagelijks te bereiken van 08.30 tot 16.30 uur) of vanaf 11.00 uur 's morgens Huis van Gijn (078 - 850 1549, dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur) De menukaarten zijn online te vinden: https://www.coffeelicious.nl/menukaart-nl voor de Wijnstraat en https://coffeeliciousbakery.com/pages/menukaart-huis-van-gijn voor Huis van Gijn.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Dit kan dagelijks tussen 09.00 en 13.00 uur bij de bakery (Prinsenstraat 45). Bij de Jumbo in HI Ambacht kun je een bestelling afhalen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Bij de Jumbo in Sterrenburg, de Albert Heijn in ‘s-Gravendeel, Jumbo Van Geest in Sliedrecht, Jumbo Gorinchem en Jumbo De Korf in Krimpen aan den IJssel elke zaterdag.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Dit kan, je ontvangt het geld terug in de vorm van een cadeaubon.

Kan ik mijn bestelling verplaatsen?
Dit kan, tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. 

Ik wil meerdere postpakketjes versturen, kan dit in 1 bestelling?
Dat kan, mail hiervoor naar reserveren@coffeelicious.nl, dan ontvang je de bestelinstructies.

VRAGEN OVER VERZENDEN

Kunnen jullie mijn bestelling bezorgen?
Ja wij bezorgen bestellingen boven de 15,- dagelijks in Dordrecht en Zwijndrecht voor 4,95. Bestel je voor 30,- of meer, dan is de lokale bezorging gratis! In het weekend bezorgen we ook in Papendrecht. En op zondag in Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. Buiten deze plaatsen wordt niet bezorgd, maar voor grote orders (vanaf 125 euro) maken we indien mogelijk op bepaalde dagen graag een uitzondering (buiten Drechtsteden worden hier wel bezorgkosten voor berekend, prijs varieert per locatie en is op aanvraag). Neem dan contact met ons op; reserveren@coffeelicious.nl. Op kerstdagen zijn we alleen geopend voor afhalen, deze dagen bezorgen we niet. Op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Lees alles op de pagina 'Afhalen en Bezorgen' in de online shop.


Kunnen jullie mijn bestelling vroeg bezorgen?
Ons streven is alles zo vroeg mogelijk te bezorgen, we rijden vanaf half 9 's ochtends. Afhankelijk van de drukte en de route ontvang je tussen deze tijd en 12 uur je brunch of high-tea. De overige producten bezorgen we vaak ook in de ochtend, maar sowieso voor 13.30 uur. Wil je de bestelling graag extra vroeg ontvangen, geef dan in de opmerkingen door dat het voor een ontbijt is, dan doen we ons uiterste best om de bestelling voor 10.00 uur te bezorgen.

Kan ik iets nationaal laten verzenden?
Wij verzenden een aantal van onze producten nationaal, zoals de cookies en shortbreads. Zie hiervoor de volgende pagina onze online shop: https://coffeeliciousbakery.com/collections/cookies. Ook de giftboxen verzenden we nationaal, maar let op; de cupcakes worden niet met PostNL verzonden. Bij die boxen worden de 4 cupcakes vervangen door 3 blondies. Ook het bananenbrood, de granola en pancakes at home kunnen wij indien gewenst nationaal verzenden met PostNL als pakket. Producten als de high-tea, brunch, scones, cinnamon rolls, cupcakes en cakes worden niet per post verzonden.

Tijdens het bestellen kies je altijd een VERZENDDATUM, de bezorgdatum met PostNL kunnen wij namelijk nooit garanderen. Je kunt jouw bestelling op maandag en donderdag laten verzenden. Als je voor 15.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling de eerstvolgende maandag of donderdag gereed gemaakt voor verzending. PostNL bezorgt meestal de dag na verzending. Maar let op! Door de huidige drukte bij PostNL kan het verzenden momenteel een stuk langer duren. Dit ligt buiten onze macht.

Kan ik iets internationaal laten verzenden?
Dat kan zeker, de bezorgdatum en de staat waarin het pakketje arriveert is alleen wel altijd op eigen risico. Het bestellen kan niet in de online shop, maar alleen per mail via reserveren@coffeelicious.nl

Mijn pakketje is nog niet geleverd, wat moet ik doen?
Dit kan voorkomen door drukte bij PostNL. Voor onze producten is dit gelukkig geen probleem, want deze zijn lang genoeg houdbaar. Wacht het maximaal een week af en mocht het pakketje dan nog niet zijn aangekomen, neem dan contact op met reserveren@coffeelicious.nl.

VRAGEN OVER PRODUCTEN

Kan ik een specialty of verjaardags taart bestellen?
Nee, we hebben geen specialty cakes meer in ons assortiment. Alle cakes die we aanbieden staan in onze online shop. Wel zijn er tegenwoordig "happy birthday" cake toppers bij te bestellen of een set met kaarsjes.

Kan ik een bruidstaart bestellen?
We maken geen bruidstaarten. Alle cakes die bij ons te bestellen zijn, staan in de online shop. Vaak wordt de white chocolate and raspberry cake gekozen als wedding cake waar dan door het bruidspaar zelf een topper op wordt geplaatst. De rest van de tafel kan dan bijvoorbeeld bestaan uit een mix van onze cakes (een foto hiervan is per mail op te vragen via reserveren@coffeelicious.nl).

Kan ik speciale cupcakes bestellen?
Ja dit is mogelijk, bij bestelling vanaf 20 stuks en allemaal met dezelfde topping. Dan kan de topping (in overleg) bijvoorbeeld roze, wit of blauw worden gemaakt met (indien beschikbaar zilveren of gekleurde sprinkles on top. De cupcakes zijn dan 2,95 Euro per stuk.

Kan de brunch ook glutenvrij verzorgd worden?
Dit is helaas niet mogelijk, we hebben wel een glutenvrije high-tea in ons assortiment.

Kan de brunch ook vegan verzorgd worden?
Dit is helaas niet mogelijk, we hebben wel een vegan high-tea in ons assortiment.

Kan de high-tea ook vegan+glutenvrij verzorgd worden?
Dit is helaas op dit moment niet mogelijk, we zijn altijd in ontwikkeling en wellicht komt dit in de toekomst in het assortiment.

VRAGEN OVER DE ONLINE SHOP

Hoe geef ik een voorkeur door voor mijn bestelling?
Dit kan tijdens het bestellen in het opmerkingenveld.

Hoe geef ik een bezorgdatum op?
Dit kan tijdens het afronden van de bestelling in het winkelmandje!

ANDERE VRAGEN?
Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Mail dan naar reserveren@coffeelicious.nl. Wij reageren snel en zullen de mogelijkheden graag bespreken.