FAQ

VRAGEN OVER RESERVEREN

Kan ik een tafel reserveren?
Wij werken niet met reserveringen vooraf, maar door snelle doorloop en ons grote terras hebben wij meer dan genoeg mogelijkheden.

Kan ik reserveren voor een groep?
Ook voor groepen kunnen wij geen reserveringen aannemen. Op het terras hebben we meer dan genoeg ruimte voor groepen, onze binnen locatie is hier helaas te klein voor.

Kan ik een high tea bij jullie locatie reserveren?
Helaas is het niet mogelijk om bij onze locatie een high tea te reserveren. Het is wel mogelijk om online een high tea te bestellen voor thuis! We bieden onze standaard high tea aan maar ook een vegetarische, vegan en glutenvrije variant. We hebben ook een leuke samenwerking met de Kunstkerk! Wij leveren de zoete lekkernijen voor de high tea's bij hun locatie. Deze is te reserveren door hier te klikken.

Kan ik een babyshower bij jullie reserveren?
Wij hebben geen exclusieve babyshowers meer. Het is wel mogelijk om online de high tea te bestellen en in het opmerkingenvak aan te geven of je blauwe of roze decoratie wilt. Wij zullen hier rekening mee houden! 


VRAGEN OVER BESTELLEN

Kan ik een taart bestellen?
Dit kan zeker! Onder het kopje 'Cakes' in het menu vind je al onze cakes. Bestel een cake uiterlijk 24 uur van te voren om in Dordrecht op te halen.

Kan ik nog iets uit de online shop bestellen voor vandaag?
Helaas niet, als je iets bestelt voor 12.00 uur 's middags, kun je het morgen afhalen of laten bezorgen. Wel is onze vestiging in Dordrecht open voor take away.

Kan ik iets bestellen voor morgen?
Bestellingen voor Dordrecht en de Drechtsteden kunnen via de online shop worden geplaatst tot uiterlijk 12.00 uur 's middags om het de volgende dag te ontvangen. Wil je na 12.00 uur bestellen voor de volgende dag, dan kun je het beste telefonisch contact opnemen met onze winkel in Dordrecht: 078 - 850 1554 (dagelijks te bereiken van 08.30 tot 16.30 uur). De menukaart is hier te vinden.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Dit kan dagelijks tussen 09.00 en 13.00 uur bij de Bakery (Prinsenstraat 45 in Dordrecht). Bij de supermarkten kunnen geen bestellingen meer worden afgehaald, maar nog wel producten ter plaatse worden gekocht. We vullen met grote regelmaat aan.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Dit kan, je ontvangt het geld terug in de vorm van een cadeaubon.

Kan ik mijn bestelling verplaatsen?
Dit kan, tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. 

VRAGEN OVER PRODUCTEN

Kan ik een specialty of verjaardagstaart bestellen?
We hebben geen specialty cakes meer in ons assortiment. Alle cakes die we aanbieden staan in onze online shop. Wel bieden we online "party" cake toppers aan of een set met kaarsjes. Meer weten? Klik dan hier!

Kan ik een bruidstaart bestellen?
We maken geen bruidstaarten. Alle cakes die bij ons te bestellen zijn, staan in de online shop. Vaak wordt de White Chocolate and Raspberry Cake gekozen als wedding cake. Als toevoeging wordt er dan een Cake Topper op geplaatst. De rest van de tafel kan dan bijvoorbeeld bestaan uit een mix van onze cakes (een foto hiervan is per mail op te vragen via bestellen@coffeelicious.nl).


Kan ik speciale cupcakes bestellen?
Ja dit is mogelijk, bij bestelling vanaf 20 stuks en allemaal met dezelfde topping. Dan kan de topping (in overleg) bijvoorbeeld roze, wit of blauw worden gemaakt met (indien beschikbaar) zilveren of gekleurde sprinkles. De cupcakes zijn dan 2,95 per stuk.

Kan de brunch ook glutenvrij verzorgd worden?
Dit is helaas niet mogelijk, we hebben wel een glutenarme high-tea in ons assortiment.

Kan de brunch ook vegan verzorgd worden?
Dit is helaas niet mogelijk, we hebben wel een vegan high-tea in ons assortiment.

VRAGEN OVER DE ONLINE SHOP

Hoe geef ik een voorkeur door voor mijn bestelling?
Dit kan tijdens het bestellen in het opmerkingenveld.

Hoe geef ik een afhaalmoment op?
Dit kan tijdens het afronden van de bestelling in het winkelmandje!

ANDERE VRAGEN?
Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Mail dan naar bestellen@coffeelicious.nl. Wij reageren snel en zullen de mogelijkheden graag bespreken.